Zinkwerk

Zinkwerk

Als loodgieters bedrijf zijn wij ook actief in het plaatsen en repareren van zink werk.

Voor het leveren en plaatsen van zinken goten zijn er meerder mogelijkheden zo kan er gekozen worden uit de standaard maten en pasvormen, maar er kan ook gekozen worden voor speciale pasvormen die speciaal naar uw wens gemaakt wordt.

Voor het afvoeren van het water zijn er ook meerdere mogelijkheden, zo zijn er standaard pvc regenwater afvoeren in meerdere kleuren te verkrijgen. Echter wilt u een mooi geheel dat de goten doorzet in de regenwater afvoeren, dan kan er ook gekozen worden voor zinken regenwater afvoeren in zowel ronde maten als in vierkanten maten. Dit geheel zorgt ervoor dat u een strak afgewerkt geheel krijgt dat jaren lang meegaat.

Buiten zinken goten en afvoeren zijn er natuurlijk ook zinken afwerklijsten die u kunt gebruiken voor het afwerken van verschillende dakranden of misschien wel muur afdekking. Een afwerklijst zal dan ook altijd speciaal voor u opgemeten en gemaakt worden.

Al het zinkwerk zal uitgevoerd worden in hoogwaardig zink, per toepassing kan er gekozen worden voor verschillende diktes van de plaat.

Zinken goten

Bij het plaatsen van daken en de afwerking van dit horen natuurlijk ook de goten, ook deze kan Installatietechniek Van Drunen voor u leveren en plaatsen.

De zinken goten worden gemaakt uit hoogwaardig materiaal en worden per adres apart opgemeten en gemaakt, zodat altijd de juiste pasvorm word gegarandeerd.