Ketelvervanging

Ketelvervanging

Het vervangen van een cv ketel kan gepland of ongepland komen. Veelal is het vervangen van  een cv ketel een bewuste keuze maar kan ook plotseling nodig zijn door een defect of door grote kosten aan de huidige ketel. Momenteel zijn er veel mogelijkheden op het gebied van HR ketels waardoor wij graag met u wij de wensen en capaciteit willen bespreken, een ketel koop je tenslotte niet voor een korte periode.

Niet alleen de capaciteit is belangrijk maar ook de hoeveelheid warm water die de ketel kan produceren.

Wij komen van te voren graag eerst bij u langs om samen met u de situatie en uw wensen door te nemen. Tevens kunnen wij u meer vertellen over de verschillende toestellen en de voor- en nadelen voor uw specifieke situatie, denk hierbij aan de hoeveelheid warm water die nodig is bij het vullen van een bad. Of heeft u wellicht een tweede badkamer waar u niet graag onder een koude douche staat als een ander warm water tapt.

 Tevens is de moderne ketel in de vorm van warmtepompen en of zonnecollectoren erg in opkomst. Deze moderne ketel zal steeds vaker toegepast gaan worden doordat zij ook bij ketelvervanging toepasbaar zijn. Een simpele rekensom kan voor u de doorslag geven om een dergelijke installatie aan te schaffen, zon(dag)licht kost tenslotte niets !!