Over ons

Over ons

Sinds de jaren ’90 is Jeroen van Drunen al werkzaam in de loodgieters-en cv-branche en heeft in 2005 de stap gezet en heeft  loodgietersbedrijf Aad de Wit overgenomen, daaruit is de firma Installatietechniek van Drunen ontstaan.

Door die overname is een expertise uitgebouwd op alle vlak van sanitair, van het oplossen van problemen tot plaatsing van gehele installaties en renovatieprojecten voor zowel de zakelijke-als de private markt.

Middels onze nauwe banden met onze leveranciers kunnen wij u te allen tijde een passend voorstel op maat maken en een vrijblijvende offerte aanbieden welke exact aansluit op uw wensen.

Daarnaast staan we garant voor onze bekende service welke gedurende en na het gehele project hoog in het vaandel staat  en welke voor ons de basis is van samenwerken en die staat voor service,kwaliteit en persoonlijkheid.

Door deze samenwerking zijn we in staat om in iedere situatie een oplossing aan te bieden en voor ons een logische stap om onze ervaring met u te kunnen en willen delen.

Inhoud

Certificeringen

De CO-certificering Kiwa BRL K25000 is gericht op de preventie van koolmonoxidevergiftiging. Het certificaat toont aan dat Installatietechniek Van Drunen voldoet aan strenge eisen op het gebied van veilige installatie, onderhoud, en inspectie van verbrandingstoestellen.